VERSTERK ONS TEAM

Wat zou FR&P zijn zonder goede teamleden? Bij FR&P zijn onze teamleden net zo belangrijk als onze klanten. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar jonge starters en meer ervaren financiële professionals.
Uw Profiel
Op zoek naar een nieuwe job of een andere werkomgeving? Zin om nieuwe mensen te leren kennen? Niet bang van een uitdaging? Bereid om verantwoordelijkheid op te nemen? Dan bent u misschien wel de financiële professional die wij zoeken. Werken bij Financial Resources & Projects betekent werken in de financiële afdelingen van uiteenlopende bedrijven, zowel middelgrote als multinationale ondernemingen. Met uw praktische en no-nonsenseaanpak ondersteunt u de klanten van FR&P op tijdelijke basis.
Onze aanpak en ons aanbod
De samenwerking begint steeds met een persoonlijk gesprek zodat we kennis kunnen maken met uw carrièrepad, verwezenlijkingen, verwachtingen en motivatie. Op basis van dit gesprek kunnen we u passende kansen aanbieden bij FR&P. Als lid van ons team kunt u rekenen op onze voortdurende support tijdens al uw opdrachten. We weten dat snelle en eerlijke feedback belangrijk is. We denken met u mee en wisselen ideeën, bedenkingen en inzichten uit. In de loop van uw carrière bieden we u uiteraard de kans om aan interessante seminaries en intensieve opleidingen deel te nemen. Zo bereidt u zich voor op een toekomst als manager.