ONS BEDRIJF

FR&P werd opgericht in 2002 na een management buy-out tussen Deloitte en een aantal managers. Het bedrijf ging van start met 7 medewerkers. Ondertussen beschikken we over een sterk team van 60 professionals.

De oplossingen die we aan ontelbare bedrijven aanbieden, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Het bedrijf wordt bestuurd door een managementteam bestaand uit een aantal senior managers en onder leiding van Managing Director Katrien Kerckhof.
Ons unieke aanbod
De markt van de “financiële dienstverlening” is een zeer competitieve markt. Wat maakt ons anders? Waarom zou u als financieel directeur of als hoofdboekhouder een beroep doen op ons?
Onze expertise
Onze toegevoegde waarde is de expertise die we hebben in het vinden van de juiste financiële professionals die aan uw specifieke wensen beantwoorden, en dat binnen de strakke deadlines waar uw project om vraagt. De medewerkers van FR&P worden grondig en persoonlijk gescreend door ons managementteam. We vormen een evenwichtig team van junior en ervaren financiële medewerkers die hun financiële kennis voortdurend via tal van opleidingen verder uitdiepen. Uit elke opdracht blijkt de passie en de professionaliteit van onze medewerkers.
Flexibiliteit
Flexibiliteit is de rode draad in alles wat we doen. Het financieel profiel, de duur, de locatie, de inhoud, ... kortom elke opdracht is anders. Wij willen aan alle verschillende wensen van onze klanten tegemoetkomen. Daarom heeft FR&P een team van financiële professionals samengesteld die over uiteenlopende vaardigheden beschikken, bereid zijn om te reizen, zich snel kunnen aanpassen en proactief kunnen inspelen op een veranderende omgeving.
Klantenservice
In elke zakelijke relatie is het belangrijk om de behoeften van de klant te begrijpen. Onze Managing Director of een senior manager zal uw opdracht voor het zoeken naar een medewerker opvolgen, van de briefing tot de tijdelijke indienstneming. Zij vinden binnen FR&P het perfecte teamlid dat aan al uw wensen voldoet. Bovendien blijven ze tijdens de hele opdracht de contactpersoon voor u en de FR&P-teamleden.
Ervaring
Jaren van financiële expertise binnen FR&P. Onze Managing Director en ons senior managementteam hebben een carrière uitgebouwd in verschillende financiële domeinen en in uiteenlopende sectoren. Zo garanderen zij u een grondige kennis van uw specifieke activiteiten en behoeften.
Snel inzetbaar
De professionals van FR&P combineren hun vakkennis en ervaring in verschillende systemen met een nononsenseaanpak. Zo zijn ze snel inzetbaar en garanderen ze een maximum aan efficiëntie voor onze klanten.